Tinustuning; classic Volvo performance parts   slogan tinustuning

  Home
  Produkten
  MotorrevisieMotor revisie
  Krukassen, drijfstangen, zuigersKrukas, drijfstang, zuiger
  Nokkenassen en toebehorenNokkenas en toebehoren
  Koppen, kleppen, klepveren, tuimelaarsKop, klep, veer, tuimelaar
  Externe motordelenExterne motordelen
  Motor materialenMotor materiaal
  KoelingKoeling
  Elektrische componentenElektrische componenten
  CarburatieCarburatie
  UitlaatUitlaat
  AandrijvingAandrijving
  OphangingOphanging
  Velgen en remmenWiel en rem
  gereedschapGereedschap
  OverigOverige


  Informatie
  Contact
Like Tinustuning op Facebook


Tinustuning

    Copyright Tinustuning 2018.


Krukassen, drijfstangen, zuigers en aanverwanten

Alle weergegeven prijzen zijn reeds inclusief 21% btw.


Extra motorinhoud door grotere zuigers (B20/30 en B23/230/234)      Prijs: al vanaf 650 !!

klik ter vergroting Tinustuning kan uw Volvo motor voorzien van verschillende zuigers waarmee een grotere cilinderinhoud en een zeer soepelere en krachtige motor verkregen wordt. Uw motor wordt hierbij opgeboord en voorzien van grotere zuigers. Tinustuning test met speciale aparatuur vooraf de cilinderwanddikte, en past eventueel een off-center boring toe. Elk blok wordt bij Tinustuning zorgvuldig onder voorspanning geboord en gehoond, zodat de meest zuivere cilinder verkregen wordt. Voor de B20 kunt u kiezen uit een klassieke vergroting met (zware) B21 zuigers, of een moderne vergroting bestaande uit lichte, moderne zuigers en eigen beheer geproduceerde H-profiel drijfstangen. Hiermee bespaart u gemiddeld meer dan een kilo (!!) aan roterend/reciprocerend gewicht. Daarnaast zorgt de verbeterde geometrie van drijfstang en zuigerhoogte voor lagere zuigersnelheden en minder zijdelingse krachten op de zuiger. Dus minder slijtage, minder wrijving, minder warmte, en meer vermogen. Een 2130cc B20 kit kost afhankelijk van de gekozen drijfstangen en zuigertype tussen de 700,- en 1250,- incl btw. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor andere opties en motortypen.


Extra motorinhoud door lange slag krukas (B18/20 en B23/230/234)      Prijs: v.a. 2400,-

klik ter vergroting Tinustuning kan uw Volvo motor voorzien van krukas, drijfstangen en zuigers waarmee een veel grotere cilinderinhoud en een soepelere en krachtige motor verkregen wordt. Elk blok wordt onderworpen aan zorgvuldige cilinderwanddiktetests en geboord en gehoond onder voorspanning van het blok, zodat de meest zuivere cilinder verkregen wordt. Tinustuning heeft in eigen beheer geproduceerde kits voor de B20 (2300 en 2500cc) en B23/B230 (tot 3000cc). De prijs voor een 2500cc B20 kit met compleet nieuwe gesmede krukas is vanaf heden 2400,- incl btw. Dit betreft een kit met krukas, H-profiel drijfstangen en moderne zuigers. Prijzen voor B21/23/230 eveneens 2500,- incl btw. Informeer naar de mogelijkheden.


Overige losse motordelen      Prijs: informeer

klik ter vergroting Tinustuning kan alle losse onderdelen leveren om uw motor te reviseren of te upgraden. Losse lagers, zuigers, drijfstangen, nokkenassen, etc. Ook complete krukaskits (eventueel met langere slag) en speciale H-profiel drijfstangen en lichte, gesmede zuigers zijn leverbaar. Custom zuigers en drijfstangen zijn eveneens leverbaar. Big bore koppakkingen in verschillende merken, diktes en uitvoeringen. Alles voor de B18/20/30 en B21/23/230/234. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.


Voor bestellingen of produktgerichte vragen, mail : info@tinustuning.nl


Website and contents Copyright Tinustuning 2017.